Kızılcapınar Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz Voleybol Takımı 2014 -2015 Eğitim Öğretim Yılında Zonguldak il birincisi olmuştur. Okulumuz öğrencileri sınavlarda başarılı olarak Anadolu Liseleri ile Mesleki Teknik liselere yerleşmektedirler.

Saatler: Sabah Başlama ; 08.50 Bitiş : 15.30
Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: Mevcut
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 135

Telefon - 0(372)335 32 03

Belgegeçer -

WEB - https://kizilcapinaroo.meb.k12.tr

Adres - Kızılcapınar Köyü Merkez Dış Kapı No1 /1 EREĞLİ/ZONGULDAK

Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Kızılcapınar Köyü Merkez Dış Kapı No1 /1 EREĞLİ/ZONGULDAK

Ulaşım Ulaşım köy servisleriyle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 20km. İl Merkezine 46 km. uzaklıktadır.